Familyroom - saker som förgyller livet för både stora & små!

Familyroom är ett familjeföretag i Stockholm som har funnits på nätet sedan 2008. Namnet har sitt ursprung från engelskans Family room som direkt översatt blir "familjerum" på Svenska. Hos oss ska man hitta inredningsdetaljer och möbler för hela hemmet, inklusive barnrummet. Vi erbjuder utvald inredning för både vuxna och barn. Vi har även ett stort utbud av unika och roliga leksaker och presenter för barn i åldrarna 0-10 år - saker som är lika roliga att ge som att få.

I vår webbutik hittar du massor av snygga och personliga leksaker, inredningsdetaljer och möbler. Allt som presenteras i vår butik har en tanke, det ska vara praktiskt, kul eller fiffigt samtidigt som det ska vara snyggt att se på. Vårt mål är att erbjuda produkter som förgyller livet för både stora och små.


Kontaktuppgifter:
Familyroom.se
info@familyroom.se

 

Vi har kontor i Hässelby, men tyvärr ingen möjlighet till upphämtning eller lämning av returer där.

Support och kundservice:
Mail: info@familyroom.se

 

Det snabbaste sättet att nå oss är via mail eller detta formulär, där svarar vi inom någon timma. Obs! Du får ett automatiskt mail med en bekräftlse att vi mottagit din förfrågan, får du inget mail måste du skicka igen, då har du kanske fyllt i fel mailadress så ditt meddelande aldrig nått fram.

Enkel & bekväm shopping - Snabb leverans - Sju dagars öppet köp

 

Varmt välkomna till oss!

Kontakta vårt Kundservice

E-post*

Namn

Ev Order Nr

Meddelande